Home » , » DONATE via ONEBIP GUIDE [GF LUNA]

DONATE via ONEBIP GUIDE [GF LUNA]

How do transaction via onebip? i will guide you step by step, read this guide carefully.

If you have some busssines or you have a shooping on the internet you can do transaction / pay by your mobile phone without credit card or bank transfer. So this is a simple way to pay on the internet.

This Turorial will guide you to pay donate at game online GF LUNA.



STEP 1
Login your Account  GF luna web and than Select Donate TAB
select your donation button

STEP 2
You will direct to Onebip web, if you don't have account onebip sign up to creat new account.
Fill the box (Name, Password, Email, Your contry and your Mobile phone number) and than click "Continue"
STEP  3
Login to Onebip and click "Buy Now"
STEP 4
Select the amount you want to add to your Onebip account.



Click "Add funds"

STEP 5
you need the authority of your transactions through your mobile phone
write a text message from your mobile phone:  OK 922468 send to 9779 to authorize this transfer. if the message you sent with the correct format then the transaction successfully.


WATCH VIDEO





NOTE: To GF LUNA Players after you succesfuly your donate Via Onebip you need to send confirmation To GM Pinux. You just send a email To KING.PINUX@YAHOO.COM

Use this draft for confirmation your donation:
==================================
Payment donation: (paypal/onebip/other payment)
Payment id : (order id your payment)
Name at the payment account : (your account name)
Ammount of Donation :
------------------------------------------------
Game ID : (your game login id)
IGN : (your nick at the game)



Good Luck and enjoy the game
Share this article :

16 comments:

  1. thanks banget om jeff, kebetulan ane juga ga punya credit card..

    BalasHapus
  2. @Gustaf: Sama-sama bos, Cuma perlu di ingat.. Untuk yang ingin Donasi di Game GF luna, Misal donasi $10 berarti kurs sekitar Rp.85.000. bukan berarti hanya butuh pulsa 85k, karena setiap transaksi terkena biaya SMS sekitar 1000 atau berapa, aku lupa bos. jadi siapkan saja pulsa Rp. 100k untuk donasi $10 + biaya SMS.

    Dan setelah donasi konfirmasi ke GM.

    Semoga membantu

    BalasHapus
  3. ne pk sim card apa om??

    BalasHapus
  4. om jep
    itu kok ada tambahan dana gmn ya cara nya??

    BalasHapus
  5. @ semua: Saya sarankan paling gampang pakai ProXL,

    itu tambahan dana kan buat pajak boss dan buat byr providenya.. jadi donasinya kan nanti butuh konformasi melalui sms untuk otoritas. Nah itu terkena biaya Sms.. jadi siapin aja 100k pulsa untuk sms nya juga kan...

    BalasHapus
  6. wahh... harus XL ya?? padahal dah pake indosat nih ==

    klo bisa di ksh jalan kluar nya gan :D

    ane minta tolong dengan sangat u.u

    BalasHapus
  7. LOL... Wah mon, kalo maren sih gw bisa pake Telokmsel.. cm serius paling gampang cm pake XL. gw dah donasi 2 kali pake xl lancar terus...

    jd klo solusi nya ganti perdana kayaknya..hehhee

    BalasHapus
  8. gan klo cara konfirm ke GM nya gmana???
    kan ane udah kirim ni sms nya
    trus mau konfirm nya gmana ya gan

    BalasHapus
  9. kak jeff tutorial nya masih agak gak ngerti nih...
    bisa tolong jelasin lagi yang lebih simpel???

    BalasHapus
  10. Hadoh.... ga ngerti yg mana?? dah jelas itu bosss.. coba deh di coba satu.. dari awal

    BalasHapus
  11. gan itu nomor ponselnya depannya kita arus isi +62xxxxxxx y ??

    BalasHapus
  12. Ndak usah boss.. kan di atasnya dah ada +62....
    jadi cukup 08XXXXXX..

    begitu aja.. semoga membantu

    BalasHapus
  13. ada yg jual char DA atw AB ga 1x reborn FE or Clean ?

    BalasHapus
  14. saya jual char AB max reborn: equip Full Eva+strike.

    NICK yg IIHEROII.. hehehe mau pensi luna

    jika tertarik hubungi saya di Tab contact Us

    BalasHapus
  15. mebutuhkan info29 Des 2011 20.43.00

    sekarang 150 premium point = brp pulsa??

    BalasHapus

Content

Decade luna plus online private server
I'm using QQ International, the largest online community for expats in China, and I'd like to connect with you on it. With 500 million active users in China, you'll surely find many of your friends and business associates on it. QQ International is tailored for expats, offering language tools, news, events, listings, jobs and housing information in China at your fingertips.
Click on the following link http://download.imqq.com/download.shtml to join.
My contact ID is 1767225057, and let me become your first friend on QQ International!
Rebel

Your Ads Here

Informasi yang Anda Inginkan

 
Support : Gamer Indonesia | Rebel™ Store | JF
Copyright © 2013. REBEL™ | FREE ONLINE GAMES | DOWNLOAD GAMES | - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger